2012-07-05 08:47:16• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - szerelem terén vegyen vissza!

Napi horoszkóp július 5.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nehéz nap állhat ön előtt. Az utóbbi időben – talán a szabadsága miatt – elhanyagolta a teendőit. Így azok most nyomasztó mértékben felhalmozódtak ön előtt. Ha úrrá akar lenni a helyzeten, kezdje korán a napot!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A kedvesének jól esne, ha ön is kedvesebb lenne hozzá. Sokszor – talán nem is veszi észre – de morózusan, kedvetlenül néz rá. Vagy ami még rosszabb: rá se néz. Ezt pedig ő anélkül is elutasításnak veszi, hogy erről szó is esne.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ön nagyon szeret utazni, és ha a szerencsés csillagzatát ki is használja, akkor valószínűleg már messze jár. Ha azonban még nem indult útnak, akkor ideje legalább elgondolkodni a lehetséges úti célokon. A last minute utak most olcsók!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A sportolás nem egyenlő a mérkőzések nézésével. Habár – különösen, ha sört és fröccsöt nem fogyaszt közben -, úgy tartják, még a mozgás nézése is zsírégető lehet, azért ez önnek most nem elég. Próbálkozzon meg valami mozgásformával!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Félelmek vagy álmatlanság gyötrik: nem szabad ezeket felületesen kezelnie. Az orvosoknál többet segíthet egy bizalmasa, akinek feltárhatja a gondjait. Az anyagiakkal kapcsolatos félelmein bizony egy orvos sem segíthet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A szerelem terén kicsit vegyen vissza: a rámenőssége most épp, hogy visszatetszést keltene. A gyermekekkel kapcsolatos gondjai is megszaporodhatnak. Egy nyári tábor erre jó megoldást jelenthet, nézzen utána a lehetőségeknek!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Még hátra van két munkanap a hétből, ezért még ne akarjon lazítani. Ha a főnökei azt látják, hogy folyton morog és elégedetlenkedik, azzal nem tesz jót a karrierjének. Inkább menjen szabadságra, ha nem bírja tovább a strapát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ne szomorkodjon: úgy tűnik, talán rossz döntést hozott a napokban, aminek meg kell innia a levét. De van ebben a keserűségben némi öröm is. Sőt, ahogy mondják nincsen öröm üröm nélkül. És az öröm még hátravan!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Hebrencs és türelmetlen, mindenkinek a szavába vág és nyughatatlankodik. Kicsit kezd már a környezete idegeire menni. Pedig a társasági életet a javára is fordíthatná. Ismerkedjen új „arcokkal”! Az idegeneket lebilincseli.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Jó lenne, ha végre szabadságra menne. A meleg, a fullasztó levegő képletesen is fojtogatja, nem csak valójában. A régi kerékvágás most az idegeire kezd menni. Hogy mindig ugyanaz veszi körül. Szabad levegőre vágyik.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Magánélete kissé zűrös, de a lelke mélyén ön is és a társa is tudják: ez csak a felszín. Talán az unalom teszi, hogy folyton gyötrik egymást. Mindkettejüknek jót tenne egy távoli utazás és kaland: együtt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ön nagyon jó munkaerő, nem kell attól félnie, hogy a főnökei elégedetlenek lennének. Mégis, az aggodalmaskodó természete miatt épp, hajlamos lehet kihívni maga ellen a sorsot. Legyen önbizalma: az kisugárzik, és magáért beszél!

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: